Werken bij Van Loon Group | Van Loon group (via Luba Uitzendbureau)

Werken bij Van Loon Group

Wij zijn als Luba Uitzendbureau trots op de samenwerking met Van Loon Group om geschikt personeel te vinden voor de werkvloer. Samen zorgen we voor medewerkers die iedere dag met een lach naar het werk gaan.
Van Loon Group is een vleesverwerkend bedrijf waar vleesproducten verwerkt worden tot het eindproduct zoals je het kent vanuit de supermarkten. Het vlees komt in grote bevroren hoeveelheden bij één van de locaties van de Van Loon Group binnen en de pakbon wordt door de afdeling goederenontvangst gecontroleerd en de temperatuur wordt gecheckt. Het vlees is al geslacht. Dit vlees gaat vervolgens naar de productielijnen en wordt daar in kleinere porties verdeeld, verwerkt en verpakt tot het eindproduct. Dit doen de operators en productiemedewerkers op een veilige, hygiënische en zo efficiënt mogelijke manier! Is het product verpakt dan volgt er een laatste controle voordat het klaargezet wordt voor transport en uiteindelijk zijn weg vindt op het bord van de consument! Consumenten moeten kunnen vertrouwen op een gezond, veilig en zo duurzaam mogelijk tot stand gekomen stukje vlees.

Van Loon Group levert veel van hun producten aan supermarkten, cateringbedrijven en leveranciers van kant-en-klaarmaaltijden en zijn innovatief in de wijze waarop zij tot het eindproduct komen, maar ook innovatief in het ontwikkelen van nieuwe producten.
Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Een no-nonsense mentaliteit. En niet denken in problemen maar in oplossingen. 'Kan niet bestaat niet'. Dat is Van Loon Group ten voeten uit.
De medewerkers zijn het hart van het bedrijf. Zij maken het verschil! En als jij als operator, magazijnmedewerker of logistiek medewerker bij Van Loon aan de slag wilt gaan, kan je nu reageren op één van de vacatures. Je krijgt binnen één werkdag van Luba Uitzendbureau een reactie. We plannen dan zo snel mogelijk een gesprek met de inhouse intercedent van Luba op de werklocatie bij Van Loon. En vervolgens bij de teamleider. Hierna volgt het arbeidsvoorwaarden voorstel en indien je akkoord gaat, ga je aan de slag!

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert