Vacancies - Operator (open dag!) | Van Loon group (via Luba Uitzendbureau)

Operator (open dag!)

Maak kennis met jouw toekomstige werkgever Van Loon Group in Son. Wij zijn continu op zoek naar productiemedewerkers, operators en magazijnmedewerkers. Op donderdag 16 januari 2020 ben je van harte welkom bij Van Loon Group in Son. Tijdens "Let's meat" maak je kennis met de organisatie, de verschillende banen en je toekomstige collega's. Je krijgt een rondleiding zodat je ziet wat het werk inhoudt en met welke producten je werkt.  

Informatie

  • Productie

Programma

17:30 Ontvangst met eten en een presentatie
18:30 Start rondleiding
19:30 Einde event

Dit event is bedoeld voor mensen die interesse hebben in een nieuwe baan als productiemedewerker, operator of magazijnmedewerker. Wil je hier graag bij zijn? Meld je direct aan door te solliciteren.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag? Dan bieden wij jou het volgende:

  • Een parttime of fulltime functie met uitzicht op een vast contract
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km reist naar je werk en gratis parkeergelegenheid.
  • Bij aanvang een contract via Luba Uitzendbureau en word je wekelijks uitbetaald.
  • Bij goed functioneren volgt een contract bij het bedrijf.

Na de uitzendperiode van ± een half jaar krijg je een contract bij het bedrijf en zijn er de volgende extra's:

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening en een collectieve verzekering.
  • Een gratis sportabonnement.
  • Omdat wij het belangrijk vinden dat je je blijft ontwikkelen is er een eigen Campus. Hier kun jij je door middel van een training of opleiding jezelf verder ontwikkelen.

Wat wij vragen

Meld je aan voor de open dag op donderdag 16 januari door het sollicitatieformulier in te vullen. Je krijgt binnen 2 werkdagen van ons een bevestiging per e-mail met alle benodigde informatie. Wil je gelijk solliciteren? Bekijk dan ook de andere functies op www.werkenbijvanloongroup.nl en solliciteer direct!

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ‘niet moeilijk doen, als het makkelijk kan’ mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en ± 2.000 collega’s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Nick Lodder

Contactpersoon 040 296 31 22 Stuur e-mail