Van Loon group (via Luba Uitzendbureau) | Continu streven naar verbetering.

Vind jouw baan

Orderpicker

Zoek jij een baan die goed te combineren is met een opleiding of andere werkzaamheden? Op donderdagmiddag,…

Magazijnmedewerker - Dagdienst - Son

Werken in een groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Wij bieden het allemaal. Meer…

Orderpicker (bijbaan)

Zoek jij een baan die goed te combineren is met een opleiding of andere werkzaamheden? Op donderdagmiddag,…

Orderpicker (weekendbaan)

Zoek jij een baan die goed te combineren is met een opleiding of andere werkzaamheden? Op donderdagmiddag,…

Werken bij Van Loon Group

Continu streven naar verbetering.
Wij zijn als Luba Uitzendbureau trots op de samenwerking met Van Loon Group om geschikt personeel te vinden voor de werkvloer. Samen zorgen we voor medewerkers die iedere dag met een lach naar het werk gaan. En we kijken altijd hoe het morgen nóg een beetje beter kan.

Daniƫlle Vervoort - Recruiter

Na jaren in de recruitment te hebben gezeten was Danielle toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft zij in haar rol als inhouse intercedent van Luba bij de Van Loon Group  zeker gevonden en ze kan niet wachten om zichzelf nog verder te ontwikkelen! Mensen helpen met het vinden van een nieuwe baan, dat is iets waar zij heel gelukkig van wordt. Danielle is creatief, zowel in haar vrije tijd als op het werk. Soms moet je compleet ‘out-of-the-box’ denken, maar dat zijn dan ook vaak de leukste uitdagingen. Wat je ook zoekt, wij staan voor je klaar!

Esma Chenti - Recruiter

Sinds haar studie Human Resource Management is Esma's passie voor het vak gaan groeien. Door haar opgedane ervaring als intercedent in de zorg heeft ze geleerd om te zoeken naar de juiste kandidaten en speelde ze hierbij constant in op de behoefte van haar klant. Werk heeft een grote invloed op iemands geluk, dus Esma haalt er voldoening uit wanneer ze iemand aan een baan kan helpen, of betekenis kan geven aan iemands werkplezier. Esma vindt het fijn te werken in een dynamische cultuur, die vindt zij zeker als inhouse intercedent bij Luba. Omdat de Van Loon Group groeit, gaat zij er alles aan doen om voor hen goede nieuwe medewerkers te vinden, ben jij er daar één van?

Denise Habraken-Vermeer - Recruiter

Voorheen was Denise als uitzendkracht via Luba werkzaam bij de Van Loon Group in de functie van financieel administratief medewerker. Zo heeft zij Luba Uitzendbureau én Van Loon Group leren kennen en dit was een leuke en positieve ervaring. Ooit heeft ze zelf in de schoenen gestaan van de kandidaat, dus het inlevingsvermogen is zeker aanwezig! Nu is zij weer in dienst bij Luba, maar nu om nieuwe werkzoekenden naar een baan te begeleiden bij Van Loon Group. Ze is super enthousiast om anderen te mogen begeleiden in hun sollicitatieprocedure voor een leuke baan bij Van Loon Group en mijn positieve ervaringen te mogen delen om hen net zo enthousiast te maken over werken bij Van Loon Group

Waarom voor ons kiezen?

Ruimte voor ontwikkeling via eigen campus

Moderne productieomgeving

Fijne collegiale sfeer op de werkvloer met ruimte voor een grapje

Krachtig familiebedrijf

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert