Van Loon group (via Luba Uitzendbureau) | Continu streven naar verbetering.

Vind jouw baan

Warehouse medewerker - Son

Werken in een groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Wij bieden het allemaal. Meer…

Allround medewerker magazijn (fulltime) - Best

Werken in een groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Wij bieden het allemaal. Meer…

Warehouse medewerker - Son

Werken in een groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Wij bieden het allemaal. Meer…

Warehouse medewerker - Best

Werken in een groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Wij bieden het allemaal. Meer…

Werken bij Van Loon Group

Continu streven naar verbetering.
Wij zijn als Luba Uitzendbureau trots op de samenwerking met Van Loon Group om geschikt personeel te vinden voor de werkvloer. Samen zorgen we voor medewerkers die iedere dag met een lach naar het werk gaan. En we kijken altijd hoe het morgen nóg een beetje beter kan.

Nick Lodder - Vestigingsmanager

Nick Lodder, vestigingsmanager, sinds 2009 in dienst bij Luba Uitzendbureau en ook sinds 2009 als accountverantwoordelijke betrokken bij de Van Loon Group. Een prettige samenwerking op basis van openheid, snelheid en vertrouwen en dat maakt ons nu al jaren samenwerkingspartners! Dat we dit nu op inhouse niveau mogen doen is dé kers op de taart!
Werken bij de Van Loon Group betekent hard werken, maar gericht op de mens.
Ben je ambitieus? Dan is er veel mogelijk! Maar ook wanneer je tevreden bent in jouw huidige functie én je blijft je inzetten: dan ben én blijf je bij hen van harte welkom! 
Een modern, goed georganiseerd bedrijf wat continu in beweging is en niet stilstaat. Hygiëne én veiligheid staan voorop, zodat jij als medewerker op een veilige en gezonde manier je werk kan doen. Samenwerken staat in een hoog vaandel, ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Susan Mertens - Recruiter

Als intercedent is het iedere dag weer een leuke uitdaging om werkzoekenden en werkgevers op een creatieve wijze bij elkaar te brengen. Het creëren en onderhouden van een goede band met iedereen waarmee ik samen werk, denk aan collega’s, kandidaten en de Van Loon Group is hierbij essentieel. Dit vind ik het allermooiste aan mijn werk en hier ligt dan ook mijn kracht. Binnen ons team wordt er intensief samengewerkt om voor iedereen de beste mogelijkheden te creëren én de beste resultaten te kunnen bereiken. Wij samen maken het mogelijk!

Chantal Jarec - Senior Intercedent

Mijn naam is Chantal Jarec. Ik ben sinds 2012 werkzaam bij Luba Uitzendbureau en werk momenteel in de functie senior intercedent. Ik ben naast mijn vestigingsmanager Nick verantwoordelijk voor alle lopende processen bij de Van Loon Group. Hiervoor sta ik dagelijks in contact met deze organisatie. Een samenwerking die zich kenmerkt door korte lijnen, snelle schakelmomenten en een juiste sparringpartner voor iedere situatie. De Van Loon Group is een prettig, laagdrempelig en informeel bedrijf waar de medewerker centraal staat. Je kunt aan de slag in de logistiek of productie, waarbij , als je dat wil, genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn! De Van Loon Group is flink aan het groeien en daarom zijn we op zoek naar jou. Nieuwsgierig geworden? LET’S MEAT!

Waarom voor ons kiezen?

Ruimte voor ontwikkeling via eigen campus

Moderne productieomgeving

Fijne collegiale sfeer op de werkvloer met ruimte voor een grapje

Krachtig familiebedrijf

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert